27 záznamů v Autoři Filtry

Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog v oblasti chemie a analýzy potravin (Ústav analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin).

Ing., chemik, pracovník Ústavu analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko‐technologická v Praze.

Výzkumník podílející se na tvorbě politiky Evropské unie v oblasti výživy a zdraví člověka (Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).

Ing., studentka doktorského programu v oboru mikrobiologie, laboratorní asistentka (Katedra biologických a biochemických věd, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice).

Ing., potravinářská analytička, chemička (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; biochemička a mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha.).

Ing., Ph.D., chemička a analytička potravin (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).

Ing., Ph.D., biochemička a mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha).

Mgr., absolventka magisterského programu Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin (Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně).

Ing., chemička, zaměřuje se na analýzu potravin.