Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog v oblasti chemie a analýzy potravin (Ústav analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin).
Department of Food Analysis and Nutrition University of Chemistry and Technology Praha Dejvice Czech Republic
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko technologická Praha Praha Česká republika
Ing., chemik, pracovník Ústavu analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko‐technologická v Praze.
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko‐technologická Praha
Výzkumník podílející se na tvorbě politiky Evropské unie v oblasti výživy a zdraví člověka (Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).
Ing., potravinářská analytička, chemička (Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; biochemička a mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha.).
Ústav biochemie a mikrobiologie VŠCHT Praha
Ústav biochemie a mikrobiologie Vysoká škola chemicko technologická Praha Praha
Ing., Ph.D., chemička a analytička potravin (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
Department of Food Analysis and Nutrition Institute of Chemical Technology Prague
Katedra mikrobiologie výživy a dietetiky Česká zemědělská univerzita Praha Praha Česká republika
Katedra mikrobiologie výživy a dietetiky Fakulta agrobiologie potravinových a přírodních zdrojů Česká zemědělská univerzita Praha
Katedra mikrobiologie výživy a dietetiky FAPPZ ČZU
Katedra mikrobiologie výživy a dietetiky FAPPZ ČZU Praha
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha Praha
VŠCHT Praha
Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., Ph.D., biochemička a mikrobioložka (Ústav biochemie a mikrobiologie, VŠCHT Praha).
Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Prague Czechia
Department of Biochemistry and Microbiology University of Chemistry and Technology Prague Prague Czech Republic
Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Czech Republic
Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Technicka 5 166 28 Prague Czech Republic
Ústav biochemie a mikrobiologie Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav biochemie a mikrobiologie Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko technologická Praha Technická 5 166 28 Praha
Ústav biochemie a mikrobiologie VŠCHT Praha
Ústav biochemie a mikrobiologie Vysoká škola chemicko technologická Praha Praha
Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., chemička, zaměřuje se na analýzu potravin.
Institute of Chemical Technology Prague Czech Republic
Vysoká škola chemicko technologická Praha