- Autor
- Organizace
-
Obor
kontrola potravin 2 analytická chemie 1 analýza potravin 1 balení potravin 1 bezpečnost potravin 1 konzervování ovoce 1 konzervování potravin 1 kvalita potravin 1 ochrana spotřebitele 1 ochrana zdraví 1 politická analýza 1 politika 1 potravinářská chemie 1 potravinářská technologie 1 vysokoškolské studium 1 výživa člověka 1 zpracování masa 1
- Povolání
- Gender
- Jazyk
- Místo
- Autor
- Organizace
-
Obor
kontrola potravin 2 analytická chemie 1 analýza potravin 1 balení potravin 1 bezpečnost potravin 1 konzervování ovoce 1 konzervování potravin 1 kvalita potravin 1 ochrana spotřebitele 1 ochrana zdraví 1 politická analýza 1 politika 1 potravinářská chemie 1 potravinářská technologie 1 vysokoškolské studium 1 výživa člověka 1 zpracování masa 1
- Povolání
- Gender
- Jazyk
- Místo
Výzkumník podílející se na tvorbě politiky Evropské unie v oblasti výživy a zdraví člověka (Společné výzkumné středisko, Evropská komise, Brusel, Belgie).
-
- Země
- Německo
Mylona, Kalliopi ... [et al.]: Delivering on EU food safety and nutrition in 2050 - future challenges and policy preparedness / autor Jan Wollgast, Luxembourg, 2016
www(Pathway-27, Jan Wollgast), cit. 1. 6. 2022
DNB, cit. 14. 6. 2022
Jeden z ústavů Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze, zajišťuje výzkum a výuku v oblasti autenticity, detekce falšování, optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologie zpracování ovoce a zeleniny, masa, balení potravin aj. Literatura v oboru.
Změny názvu korporace: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011), Katedra konzervace potravin (1966-1990), Katedra konzervárenské technologie (1957-1965).
-
- Období
- 2012 -
- Země
- Česko
- Bydliště / Sídlo
- Praha 6, Česko
www (Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha, Historie a současnost), cit. 26. 3. 2018
Sdílet
Název dokumentu
Po ukončení testovacího provozu bude odkaz přesměrován adresu produkční verze portálu Medvik.