22 záznamů v Autoři Filtry

Bc., Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Česká zemědělská univerzita v Praze.

Ing., studentka doktorského programu na Ústavu analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha.

Ing., zemědělská inženýrka v oblasti výživy a potravin, studentka doktorského programu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita v Praze; Milcom a.s.).

Americký podnikatel, aktivista a zakladatel neziskové organizace v oblasti regulace kvality biopotravin.

Jeden z ústavů Fakulty potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze, zajišťuje výzkum a výuku v oblasti autenticity, detekce falšování, optimalizace stability, kvality a bezpečnosti potravin, technologie zpracování ovoce a zeleniny, masa, balení potravin aj. Literatura v oboru.

Změny názvu korporace: Ústav konzervace potravin a technologie masa (1991-2011), Katedra konzervace potravin (1966-1990), Katedra konzervárenské technologie (1957-1965).

Ing. v oblasti kvality a bezpečnosti potravin, student doktorského studia (Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).

Mgr., zabývá se kvalitou a bezpečností potravin (Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno).

Mgr., Ph.D., výzkumná vědecká pracovnice oblasti kvality a bezpečnosti potravin v rámci veterinární toxikologie (Ústav ochrany a welfare zvířat a veřejného veterinárního lékařství, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).

Odbornice na kvalitu potravin a výživu, footblogerka, lektorka.

Mgr., Ph.D., výzkumná vědecká pracovnice v oboru bezpečnosti a kvality potravin z hlediska veterinární toxikologie (Ústav ochrany a welfare zvířat a veřejného veterinárního lékařství, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).