Mgr., veterinární hygienička, potravinářská technoložka; studentka doktorského programu (Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).
University of Veterinary Sciences Brno Faculty of Veterinary Hygiene and Ecology Department of Animal Origin Food and Gastronomic Sciences Brno Czech Republic
Ing., PhD., vysokoškolská pedagožka v oblasti technologie a konzervace potravin (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., studentka doktorského programu (Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Department of Food Preservation Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague 166 28 Prague Czech Republic
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., PhD., docent technologie potravin (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Department of Dairy Fat and Cosmetics Faculty of Food and Biochemical Technology Prague University of Chemistry and Technology Technická 5 166 28 Prague Czech Republic
Department of Dairy Fat and Cosmetics Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague Technická 5 166 28 Prague Czech Republic
Ústav mléka tuků a kosmetiky Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., potravinářská technoložka (Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, Praha).
Centrum zemědělsko potravinářského výzkumu a inovací Praha
Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka, výzkumná vědecká pracovnice v oblasti technologie potravin (Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).
Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., student doktorského progamu na Ústavu konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
Ústav konzervace potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ing., koučka, výživová poradkyně a lektorka skupinových kurzů zdravého hubnutí STOB. Vystudovala Vysokou školu chemicko-technologickouá, obor chemie a technologie potravin.
společnost STOB
Společnosti STOB Praha
Ing., Ph.D., vysokoškolský pedagog v oblasti chemie a analýzy potravin (Ústav analýzy potravin a výživy, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze; Ministerstvo zemědělství, Odbor bezpečnosti potravin).
Department of Food Analysis and Nutrition University of Chemistry and Technology Praha Dejvice Czech Republic
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav analýzy potravin a výživy Vysoká škola chemicko technologická Praha Praha Česká republika
Mgr., potravinářská technoložka a mikrobioložka; studentka doktorského studia (Ústav biochémie a mikrobiológie, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Slovenská technická univerzita).
Ústav biochémie a mikrobiológie FCHPT STU Bratislava