- Autor
- Organizace
- Pracoviště
-
Obor
potravinářský průmysl 9 chemický průmysl 2 ekonomie 2 lepek 2 management 2 potravinářská technologie 2 rostlinné bílkoviny 2 analytická chemie 1 analýza potravin 1 bezpečnost potravin 1 chemická technologie 1 filmování 1 fotografování 1 kosmetický průmysl 1 obchodní zastoupení 1 podnikový management 1 průmysl nápojů 1 strategický marketing 1 vysokoškolské studium 1
- Povolání
- Gender
- Jazyk
- Místo
- Autor
- Organizace
- Pracoviště
-
Obor
potravinářský průmysl 9 chemický průmysl 2 ekonomie 2 lepek 2 management 2 potravinářská technologie 2 rostlinné bílkoviny 2 analytická chemie 1 analýza potravin 1 bezpečnost potravin 1 chemická technologie 1 filmování 1 fotografování 1 kosmetický průmysl 1 obchodní zastoupení 1 podnikový management 1 průmysl nápojů 1 strategický marketing 1 vysokoškolské studium 1
- Povolání
- Gender
- Jazyk
- Místo
Ing., působí v oboru podnikového managementu a strateguckého marketingu (Consulting & Management - David Farský). Ředitel technologického centra (Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, Česká zemědělská univerzita v Praze).
-
- Země
- Česko
Česká zemědělská univerzita Praha
Farský, David: Česká zemědělská univerzita v Praze otevřela unikátní výukové centrum zpracování zemědělských produktu - Potravinářský pavilon. Výživa a potraviny, 2022, roč. 77, č. 5, s. 22.
www(LinkedIn), cit. 18. 1. 2023
Britská fotografka a filmařka se zaměřením na potravinářský a nápojový průmysl. Publikace z oboru.
-
- Země
- Velká Británie
- Související místo
- Londýn, Anglie
Ambikananda Saraswati: Manuál léčivé jógy (fotografie Laura Knox), 2019
LC (Names), cit. 3. 10. 2019
www(osobní stránka), cit. 3. 10. 2019
Ing., odbornice v oboru ekotrofologie (Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita, Brno).
-
- Země
- Česko
- Obor potravinářský průmysl,
Mendel University in Brno Faculty of AgriSciences Department of Food Technology Brno Czech Republic
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita Brno
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita v Brně
Piechowiczová, Markéta: Srovnání stanovených nutrientů u vybraných masných výrobků s hodnotami uvedenými na obale. Výživa a potraviny, 2019, roč. 74, č. 2, s. 30-33.
www(Theses.cz), cit. 2. 1. 2020
Ing., absolventka oboru Technologie pozravin, Ústav technologie potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita Brno.
-
- Země
- Česko
Ústav technologie potravin Agronomická fakulta Mendelova univerzita Brno
Zigmundová, Veronika: Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců. Výživa a potraviny, 2017, roč. 72, č. 6, s. 160-164.
www(Theses.cz, diplomová práce Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců), cit. 27. 10. 2023
-
- Země
- Česko
- Bydliště / Sídlo
- Praha, Česko
Sborník příspěvků k problematice farmaceutického průmyslu
www (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Chemicko-inženýrská fakulta. Ústav ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu), cit. 21. 12. 2011
Obchodní zástupce (ACE Trade, Ústí nad Orlicí).
-
- Země
- Česko
Horský, O.: Sensiva SC 10
www(Kontakt | ACE Trade spol. s r.o.), cit. 5. 12. 2022
Ing., odbornice v oboru kvality, výzkumu a vývoje, analýzy a bezpečosti potravin (Mars, Poříčí nad Sázavou).
-
- Země
- Česko
Jirušková, M. et al. Vliv odrůdy brambor a kulinární úpravy na jejich antioxidační kapacitu. Výživa a potraviny, 2009, roč. 64, č. 6, s. 161-163.
www(LinkedIn), cit. 25. 5. 2023
-
- Země
- Česko
- Bydliště / Sídlo
- Praha, Česko
Stern, Martin: Proceedings of the 19th meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, Zwickau, 2005
-
- Země
- Velká Británie
- Bydliště / Sídlo
- Londýn, Anglie
Stern, Martin: Proceedings of the 17th meeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity, Zwickau, 2003
Sdílet
Název dokumentu
Po ukončení testovacího provozu bude odkaz přesměrován adresu produkční verze portálu Medvik.