12 záznamů v Autoři Filtry

Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; potravinářská techoložka (Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT v Praze).

Ing., Ph.D., vysokoškoský pedagog; potravinářský chemik a technolog (Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT v Praze)

Bc., potravinářská technoložka, dále pokračuje ve studiu (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha)..

Bc., potravinářská technoložka; dále pokračuje ve studiu (Ústav sacharidů a cereálií, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha)..

Ing., Ph.D., chemička, specialistka v oboru chemie a technologie potravin (Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., CSc., publikace z oboru potravinářské technologie.

Ing. et Ing. PhD., Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT, Praha.

Doc. Ing., CSc., VŠCHT, Praha.

Ing., Ph.D., vědecká pracovnice. Publikace z oboru potravinářství a biochemie. (Ústav chemie a technologie sacharidů, Fakulta potravinářské a biochemické technologie,Vysoká škola chemicko-technologická, Praha).

Ing., PhD. česká chemička, technoložka, věnuje se potravinářské chemii a technologii.