Narozena 12. 12. 1943 v Praze. Doc. Ing. CSc., potravinářská chemička, vysokoškolská pedagožka na VŠCHT. Publikace v oblasti lipidů, náhradních sladidel, luštěnin, výživy a složení, třídění a terminologie potravin.
Department of Food Analysis and Nutrition Faculty of Food and Biochemical Technology University of Chemistry and Technology Prague
FPBT VŠCHT Praha
Společnost pro výživu
Společnost pro výživu VŠCHT Praha
University of Chemistry and Technology Prague Czech Nutrition Society
Ústav analýzy potravin a výživy Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha
Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha Praha 6 Dejvice
Ústav chemie a analýzy potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT Praha
Ústav chemie a analýzy potravin Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav chemie a analýzy potravin VŠ chemicko technologická Praha
Ústav chemie a analýzy potravin VŠCHT Praha
Ústav chemie a analýzy potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
VŠCHT
VŠCHT Praha
VŠCHT Praha Společnost pro výživu
VŠCHT Ústav chemie a analýzy potravin Praha
Vysoká škola chemicko technologická Praha
Vysoká škola chemicko technologická Praha Fakulta potravinářské a biochemické technologie Ústav chemie a analýzy potravin
Výzkumný ústav potravinářský Praha