MS Excel 5 for Windows : Snadno a rychle - Novák, Petr; Zewdieová, Marcela (Grada, 1994)
V příručce pro začínající uživatele je popsán způsob používání Excelu, jeho základní vlastnosti a vybrané příkazy.
Keywords: Počítače