Farmakologie a toxikologie - Lüllmann, Heinz; Mohr, Klaus; Wehling, Martin (Grada Publishing, 2002)
Překlad přepracovaného patnáctého vydání je určen všem lékařům, současně je i učebnicí pro mediky a lékaře v předatestační přípravě. V knize naleznete 256 vyobrazení a 47 tabulek.
Keywords: Farmakologie; toxikologie