Materia pharmaceutica - Horáková, Olga; Salava, Miroslav; Lehký, Milan; Kameníková, Ludmila; Chalabala, Milan (Osveta, 1970)
Kniha je určená farmaceutom, lekárom a pracovníkom farmaceutického priemyslu--Sv. 2, rub tit. s.
Farmaceutická edícia zv. 5,8,14,17
Edícia pre postgraduálne štúdium lekárov a farmaceutov. Raýmanova zbierka zv. 23,27,30
Keywords: farmakologie; farmacie