Mistrovství v Oracle Database 11g - Bryla, Bob; Loney, Kevin (Computer Press, 2009)
Ať jste zkušeným či začínajícím databázovým administrátorem (DBA), potřebujete znát vyspělé nástroje Oracle Database 11g a vědět, jak vám mohou usnadnit vaši práci. V publikaci od nejzkušenějších světových expertů poznáte plánování, správu a údržbu všech aspektů databáze, nástroje a techniky pro maximalizaci výkonu, dostupnosti a zabezpečení, implementaci aplikací, řešení nejrůznějších problémů, Oracle Net atd.
Keywords: Computer Systems; databáze jako téma; Computer Communication Networks; Databases as Topic; počítačové systémy; počítačové komunikační sítě