Pokročilé programování v PHP 5 - Schlossnagle, George (Zoner Press, 2004)
Kniha poskytuje zkušeným vývojářům techniky pro používání PHP v podnikovém prostředí. Zaměřuje se na PHP 5 a detailně se věnuje technikám objektově orientovaného programování, testování, bezpečnosti, technikám a technologiím cachování, vyvíjení škálovatelných distribuovaných aplikací a ladění výkonu.
Encyklopedie webdesignera
Keywords: Programming Languages; Computer Systems; počítačové komunikační sítě; počítačové systémy; programovací jazyk; Computer Communication Networks