Flash 5 pro grafiky a tvůrce webů - Fotr, Jiří; Schneider, Zdeněk (Computer Press, 2000)
Příručka přibližuje základy i pokročilejší práci s programem Flash 5. Umožňuje seznámit se s kreslením objektů, s vytvářením animací, s jazykem Action Script, importem dat do FLASHe a exportem flashovými prezentací do HTML.
DTP & grafika
Keywords: Computer Systems; počítačové systémy