Optimalizace pro vyhledáváče - SEO : jak zvýšit návštěvnost webu - Smička, Radim (Jaroslava Smičková, 2004)
SEO neboli Search Engine Optimization je umění dostat webovou stránku na přední pozice ve vyhledávačích, kde ji uživatel může snadno najít. Proč platit za reklamu na internetu, když daleko efektivněji lze získat přístupy na stránky pomocí vyhledávačů. Pokud se jedná o internetový obchod lze pomocí SEO zvýšit obrat firmy. To je také jeden z cílů této knihy, dokázat, že SEO funguje a vyplatí se. SEO chápu jako neplacenou část Search engine marketing (SEM).
Keywords: internet; počítačové komunikační sítě; Computer Communication Networks; Internet