Hacking : manuál hackera - Harris, Shon (Grada, 2008)
Tým předních amerických počítačových specialistů se věnuje odhalování a zkoumání technik, které hackeři používají k násilnému proniknutí do cizích počítačových sítí a k narušení jejich bezpečnostních opatření. V této publikaci, která je jejich společným dílem, seznámí zájemce podrobně a srozumitelně jak s hackerskými technikami, tak se způsoby, jak nelegální útok identifikovat a zastavit. Autoři představují pokročilejší penetrační metody a nástroje, které dosud nebyly jinde uvedeny.
Keywords: Software; Computer Communication Networks; software; Computer Systems; počítačové systémy; počítačové komunikační sítě; internet; Internet