Oracle Database : kompletní průvodce - Loney, Kevin (Computer Press, 2010)
Ponořte se důkladně do všech možností Oracle Database 11g a objevte jeho nové funkce a nástroje. Autoři vás mimo jiné naučí dokonale využívat dotazy SQL, příkazy jazyka PL/SQL, pracovat s velkými objekty a objektově-relačními databázemi, implementovat nejnovější bezpečnostní opatření nebo ladit výkon databáze. V referenčních přílohách také naleznete seznamy příkazů, klíčových slov a funkcí.
Administrace
Keywords: Software; Computer Systems; software; databáze jako téma; počítačové systémy; počítačové komunikační sítě; Databases as Topic; Computer Communication Networks