Chemické názvosloví : základní pravidla českého, latinského tradičního a mezinárodního latinského lékopisného názvosloví - Hiršová, Danuše (Karolinum, 1999)
Základní pravidla českého, latinského tradičního a mezinárodního latinského léko-pisného názvosloví.
Keywords: chemie; terminologie jako téma; Pharmacopoeias as Topic; Terminology as Topic; farmacie; farmakopea jako téma