Technologie léků : galenika - Chalabala, Milan (Galén, 2006)
Vysokoškolská učebnice vznikla spoluprací učitelů kateder farmaceutické technologie farmaceutických fakult a Institutu postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví. Autorsky se podílela i řada význačných odborníků z oblasti technologie léků. Publikace je určena nejen studentům, ale i pro další vzdělávání v tomto oboru.
Keywords: farmaceutická technologie; farmakologie; Pharmacokinetics; farmakokinetika; příprava léků; Technology, Pharmaceutical; Dosage Forms; farmacie; lékové formy; Drug Compounding