Mistrovství - Java - Schildt, Herbert; Daněk, Milan (Computer Press, 2014)
Průvodce programováním v jazyce Java s množstvím příkladů a podrobným popisem určeným programátorům.
Mistrovství
Keywords: Java 7; Programming Languages; software; objektově orientované programování; Software; programovací jazyk; objektově orientované jazyky