Soubor prací univ. prof. MUDr. Karla Herforta [úvod Josef Zeman] - Herfort, Karel (Spolek pro péči o slabomyslné v R. Č. S, 1932)
Sborník prací z oboru dětské psychopatologie.
Knihovna úchylné mládeže ; sv. 7
Keywords: Child Psychiatry; dětská psychiatrie; psychopatologie; psychiatrie; Psychopathology