Interpretace Národní účetní rady s praktickými příklady a komentáři - Procházka, David; Jana Skálová; Jana Pilátová; Irena Liškařová; Mariana Peprníčková; Ladislav Mejzlík; Libuše Mullerová; Petr Vácha; Jiří Pelák; Alice Šrámková; Petra Pospíšilová; Libor Vašek; et al. (Grada, 2019)
Národní účetní rada vydala za dobu svojí dvacetileté existence 37 Interpretací českých účetních předpisů a na řadě dalších aktuálně pracuje. Kniha obsahuje nejen texty vlastních Interpretací, ale také doplnění o příklady jejich aplikace. Jde o nejlepší a nejucelenější informace pro odbornou účetní praxi.
Keywords: Účetnictví