Jak vnímat stres Průvodce pro vnitřní pohodu - Dutková, Andrea (Grada, 2023)
Stres je všudypřítomný a jeho častým důsledkem může být únava. Naučte se únavu v důsledku stresu rozpoznávat, porozumět příčinám stresu a najít si cestu k duševní pohodě.
Keywords: Psychologie pro každého