DPH - zákon s přehledy se všemi novelami k 1. 9. 2020 - Dušek, Jiří (Grada, 2020)
Konečně jsme se dočkali nového znění zákona o DPH pro tento rok! V osvědčené publikaci autor na schématech názorně představuje zákon o DPH. Zcela nová a aktuální publikace doplňuje úplné znění schématickým znázorněním nejčastěji používaných paragrafů a reaguje tak na změny Evropských směrnic, upravující harmonizovaný postup u DPH.
Keywords: Daně