Péče on-line v psychosociálních oborech Možnosti, limity, rizika - Jochmannová, Leona; Gergely, Ondrej; Sluková, Petra (Grada, 2023)
Pandemie COVID-19 významně urychlila definování distanční formy péče při práci s klienty a pacienty. Tato odborná monografie nabízí propojení analýz četných zahraničních zdrojů s originálním českým výzkumem a konkrétními odbornými zkušenostmi z praxe.
Keywords: školy; Psychologie odborná; sociologie; telemedicína; Telemedicine; Psychosocial Intervention; psychosociální intervence; internetové poradenství; sociální práce; Distance Counseling; Schools; psychologie, klinická psychologie; Social Work; organizace a řízení; Organization and Administration