Všechno je jednou poprvé - Kenwood, Nina (Cosmopolis, 2024)
Natalie je chytrá, vtipná, hezká a zajímavá, i když ona si to o sobě vůbec nemyslí. Žije si v uzavřené bublině s přáteli Lucy a Zachem a také svými rodiči. A najednou se všechno začne hroutit - rodiče jí oznámí svůj rozchod a její dva nejlepší přátelé se do sebe zamilují. Ale všechny změny nejsou jen k horšímu. Natalii totiž potká nečekaná láska…
Keywords: Young Adult, New Adult