Surdopedie a dospělý věk Sluchová ztráta v mezilidském kontaktu - Hradilová, Tereza; Chudožilov Bendová, Marie; Komorná, Marie; Kotvová, Miroslava (Grada, 2023)
Publikace čtenáře provede aspekty zajímavých oblastí propojených s tematikou sluchového postižení či sluchové ztráty a nabídne vysvětlení spletité problematiky různých typů sluchového postižení. Pomůže nahlédnout do života osob s tímto postižením a nastínit témata týkající se jejich existence ve slyšícím světě.
Keywords: dospělí; Psychology, Educational; pedagogika; gramotnost; Persons with Hearing Disabilities; Education of Persons with Hearing Disabilities; Adult; Hearing Disorders; komunikace; kvalita života; pedagogická psychologie; sluchově postižení; sociální interakce; Communication; výuka sluchově postižených; Social Interaction; Literacy; Reading; zdravotně postižení; Pedagogika; poruchy sluchu; čtení; Quality of Life