Čarodějky z Podivína - Napínavá noc - Gravesová, Luna (Bambook, 2024)
Čarodějnická dvojčata Bela a Dona se zúčastní spolu s ostatními studenty školy pro nadpřirozené bytosti plesu základní školy. Ale nesmí se před obyčejnými lidmi prozradit, takže jsou vyloučena jakákoliv kouzla. Jak to asi všichni zvládnou? Vtipný příběh o malých čarodějkách, velkém kamarádství a trampotách strašidel ve světě lidí.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy