Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny - Zahariades, Damon; Souček, René (Grada, 2021)
Připadá vám, že vás občas lidé využívají? Říkáte často ano, i když byste raději řekli ne? Nevíte, jak druhé odmítnout, aby se neurazili nebo se na vás nezlobili? S touto knížkou se naučíte říkat ne v každé situaci, kdy to budete potřebovat!
Keywords: komunikace; interpersonální vztahy; Guilt; vina; Assertiveness; asertivita; psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; rozvoj osobnosti; Komunikační dovednosti; Communication; Personality Development