Zázračné koťátko - Škola kouzel - Dazeová, Hayley (Bambook, 2022)
Zázračné koťátko Mazlinka pokaždé překvapí kamarádky Elu a Olivii parádním dobrodružstvím. Tentokrát se ocitnou ve Škole slečny Růženky pro kouzelné bytosti. Dokážou napravit protivného trolla a pomohou najít osamělému jednorožci Viktorovi nové kamarády?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy