Microsoft Office 365 Podrobný průvodce - Klatovský, Karel (Grada, 2023)
Kancelářský balík programů Microsoft Office je nejpoužívanějším kancelářským programem. I nové verze aplikací Office 365/Microsoft 365 jsou důkazem jeho oblíbenosti. Další průvodce z pera zkušeného autora byl napsán formou krátkých tipů a triků, kde představí jednotlivé možnosti tak, abyste rychle našli to, co v dané aplikaci potřebujete udělat.
Keywords: Ostatní; Kancelářské programy