Německá podstatná jména jinak - Michňová, Iva (Grada, 2023)
Chcete si rozšířit slovní zásobu a hledáte učebnici, která na to jde trochu jinak? Když už se učíte jedno slovíčko, proč si rovnou nezapamatovat i podobná slova se stejnou koncovou částí? Počet nově osvojených slovíček pak poroste exponenciálně!
Keywords: Němčina