Škola talentů - Cilka tančí - Webbová, Holly; Monique Dongová (Bambook, 2024)
Cilce se splnil sen - přijali ji na uměleckou školu. Ale bude muset vynaložit veliké úsilí, aby mezi nadanými a soutěživými spolužačkami vynikla. Třebaže se všechna děvčata zdají být milá, pro Cilku je těžké najít si mezi nimi kamarádky. Přečtěte si příběh plný tance, splněných snů a přátelství od autorky řady bestsellerů.
Keywords: Příběhy, deníky