Zármutek dětí a dospívajících - Špatenková, Naděžda; Martina Friedlová (Grada, 2024)
Předkládaná monografie přináší základní poznatky o truchlení dětí a dospívajících. Prožitek ztráty je univerzální lidská zkušenost, v současné společnosti je přesto tématem spíše vytěsňovaným. Děti a dospívající zažívají celou řadu ztrát, jako je ztráta blízkého člověka, rodiče či sourozence.
Keywords: Psychologie odborná