Pinnacle Studio 15 - Somogyi, Petr; Josef Pecinovský (Grada, 2011)
Nová kniha známého českého odborníka popisuje práci s nejnovější verzí oblíbeného programu Pinnacle Studio, který se hodí pro všechny ty, kteří rádi natáčejí video pro radost.
Keywords: Digitální fotografie a video