Lili a záhada v Paříži - Clarkeová, Jo (Bambook, 2024)
Lili je milovnice záhad a právě odjíždí do Paříže do nové školy, kterou provozuje její teta Agáta. Ta je ale nečekaně obviněna z krádeže drahé brože v pařížském zlatnictví. Lili má naštěstí kamarádku Káju a dokonalý pozorovatelský a detektivní talent. A kolem se potlouká podezřelá dáma v nápadném klobouku… Podaří se Lili vyřešit pařížskou záhadu?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy