Puberta Jak si ji s dětmi užít - Rybková, Eva (Grada, 2024)
Pubertu si se svými dětmi můžeme skutečně užívat. Přesně proto vznikla tato kniha, která využívá poznatků z neurověd vysvětlujících specifika dospívajícího mozku. Mimoto nabízí exkurz do světa emocí dospívajících a praktické komunikační techniky, které pomohou překlenout nečekané propasti, jež právě puberta přináší do vztahu mezi rodiči a dětmi.
Keywords: Rady pro rodiče