Mína vyšetřuje - Případ školní jídelny - Lakeová, Angie (Bambook, 2024)
Seznamte se s Mínou, soukromým očkem s velkým detektivním talentem! Ačkoliv školní kuchařka objednává samé zdravé potraviny, děti dostávají v jídelně na stůl samá nezdravá jídla a mají čím dál víc zkažené zuby. Jak je to možné? Pro někoho možná oříšek, ale odvážná Mína vyřeší i tuhle záhadu raz dva.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy