Čas na výpověď Manuál online podnikání pro ženy - Porterfield, Amy (Alferia, 2024)
Najděte odvahu skončit v zaměstnání, vydělat víc peněz, pracovat, kde chcete, a změnit svět.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání