Informační gramotnost - Černý, Michal (Grada, 2023)
Kniha nabízí pohled do historického pozadí formulování koncepce informační gramotnosti jako určitého nástroje pro úspěšnou adaptaci na informační společnost.
Keywords: filozofie; informační gramotnost; Společenské vědy, historie; Social Factors; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Information Theory; sociální faktory; Philosophy; Information Literacy; informační teorie