Síla a moudrost bohyně: Menopauza Objevte nový vztah k životu a dary, které přináší - Pope, Alexandra; Sjanie Wurlitze Hugo (Metafora, 2024)
Co vlastně v životě ženy představuje menopauza? Není to zdravotní problém, který je třeba řešit. Naopak, jde o období vnitřního přerodu, čas zaměřit se na vlastní potřeby, naučit se přijímat, připustit si dosud zapovězené, zkoumat nové cesty k sobě a k Životu. Vydejte se na vzrušující pouť ke svému novému JÁ.
Keywords: Harmonie těla a duše; Beletrie; Osobní rozvoj a poznání; Alternativní léčení; Životní styl