Šílená babička - Boučková, Martina (Cosmopolis, 2024)
Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti. Předpokládá, že ideálním řešením by mohla být jejich babička, jenomže… její máma je tak trochu jiná! Zůstalo v ní totiž kus nespoutaného rebelství z mládí, které strávila v době, kdy hippie zažívalo největší boom. Obrátí se jejím přičiněním všem život na ruby?
Keywords: Humor, satira; Česká současná beletrie