Kouzelná třída v knihovně - Pospíšilová, Zuzana; Drahomír Trsťan (Bambook, 2024)
Tentokrát se víla Jasmína s kouzelnou třídou vydá na jedno z nejbáječnějších míst na světě. V knihách totiž ožívají příběhy. A kde jinde najdete tolik skvělých příběhů než v knihovně?
Keywords: Dětská literatura; První čtení; Beletrie pro děti