Špion čtyř králů P?ro da Covilh? - Hubinger, Václav (Epocha, 2014)
Aneb příběh vojáka, diplomata a špiona, který dobře sloužil čtyřem králům na zemi a na moři v Portugalsku, Kastilii, v zemích Maurů a Kafrů, v Indii a v říši kněze Jana.
Keywords: Historie