Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví 100 jednoduchých rad, jak na angličtinu efektivně a bez stresu - Gruber, David (Grada, 2004)
Jak se přinutit studovat? Jak překonat krize a vytrvat? Jak si pomoci při nedorozumění? Co se naučit dříve a co později? Jak získat sebedůvěru? Známý propagátor technik duševní práce, rychločtení a efektivní výuky jazyků nechce nahrazovat ani konverzační příručku, ani slovník. Tato kniha vás na rozdíl od učebnic nepodaruje rybou, ale ukáže vám, jak ryby lovit - naučí vás vybírat si, z čeho, s kým a jak se učit. Získejte návyky, které vám pomohou úspěšně zvládnout cizí jazyk.
Keywords: Angličtina