PHP 5 začínáme programovat - Bráza, Jiří (Grada, 2005)
Kniha vás uvede do světa programování dynamických webových stránek ve velmi oblíbeném jazyce PHP 5. Seznámíte se s kompletními základy PHP, naučíte se pracovat s proměnnými, funkcemi, objekty a dalšími prvky jazyka. Pozornost je věnována zpracování formulářů, interakci s databázemi i zabezpečení nejrůznějších potenciálních chybových stavů.
Keywords: Internet, komunikace, sítě