Péče o pleť a vlasy - Finsterlová, Marie (Grada, 2006)
Kosmetika nás láká odnepaměti. Je nejen součástí osobní hygieny každého z nás, ale děláme si jí radost sami sobě i svým blízkým. Správné používání kosmetických přípravků je však do určité míry umění. Vezměme si tedy spolu s MUDr. Marií Finsterlovou pomyslný nákupní košík a začněme si vybavovat svoji domácí "laboratoř" krásy. Využijme jejích zkušeností praktické kožní lékařky, která se s touto problematikou dnes a denně zabývá a řeší aktuální problémy s pletí v kterémkoliv věku - od novorozeneckého období až po pleť zralou. Vyzkoušejte její "návod", jak o svoji pokožku pečovat v každém věku, a předcházejte tak řadě kožních onemocnění.
Keywords: celulitis; Zdraví a životní styl; Hair; estetická medicína; Health Knowledge, Attitudes, Practice; zdraví - znalosti, postoje, praxe; dermatovenerologie; Skin Care; vlasy, chlupy; Phytotherapy; fytoterapie; Cellulitis; péče o kůži