Vaříme s písničkou Dětská kuchařka - Lišková, Marie (Grada, 2006)
Zpíváte rádi? A ještě raději vaříte? S knížkou "Vaříme s písničkou" můžete dělat oboje najednou. Objevte spolu s vašimi dětmi kulinářské umění a nezapomeňte si u toho zazpívat některou ze známých písniček, které jsou uvedeny právě v této publikaci u nejrozličnějších jídel. Například při vaření bramborové polévky si můžete s dětim zanotovat píseň "Jedna dvě tři čtyři pět". Než se však pustíte do vaření, nezapomeňte, že i vaření je určitým druhlem umění, ve kterém hraje velkou roli cit a fantazie. Tak jako hudebník složí píseň, tak vy uvaříte vlastní jídlo. Na řadu tedy přicházejí vaše chuťové buňky - improvizujte, vymýšlejte si a uskutečňujte své představy, důležité je, aby to především chutnalo vám a vašim dětem. Při přípravě pokrmů přejeme všem rodičům a jejich dětem hodně radosti, málo připálených hrnců a hlavně... dobrou chuť!
Keywords: Rady pro rodiče