Windows 7 snadno a rychle - Procházka, David (Grada, 2010)
Jste úplní začátečníci a potřebujete poradit s novou verzí Windows? Pak je pro vás tato kniha ta pravá. Bleskově a přehledně vás provede operačním systémem Windows 7 od jeho instalace, přes seznámení s jeho ovládáním, nastavení periferií a systémových služeb, až po řešení některých problémů. Kniha je psána srozumitelnou řečí, tak, aby v ní našli smysluplné informace i lidé, kteří si s počítačem zrovna "netykají". Zároveň se kniha ale nevyhýbá ani podrobnějším postupům a návodům. Windows 7 přináší výhody a pokrokové prvky předchozí verze a zároveň opravuje chyby, kterých se programátoři dopustili. Přitom navazuje na rychlost a stabilitu Windows XP, přináší stovky vylepšení a nových řešení.
Keywords: Windows a další OS