Morfologie současné angličtiny - Dušková, Libuše; Aleš Klégr; Markéta Malá (Karolinum, 2018)
Sbírka příkladů a cvičení pro pokročilé studenty angličtiny je určena k procvičení a upevnění znalostí morfologie se zaměřením na kategorie slovních druhů a obsahově navazuje na první část Mluvnice současné angličtiny na pozadí češtiny L. Duškové a kol. Připojen je česko-anglický a anglicko-český terminologický slovníček.
Keywords: Lingvistika