Kapitoly z dějin tělesné kultury - Waic, Marek; Jiří Kössl; Jan Štumbauer (Karolinum, 2018)
Čtvrté vydání učebnice pro posluchače Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy obsahuje základní údaje z dějin tělesné výchovy od starověkých civilizací a antického Řecka až do konce 20. století a nejdůležitější okruhy problémů z historie tělesné kultury, které jsou spojené do tematicky logických celků.
Keywords: Sporty